Runohylly

Kirjan talon runokauppa

Runohylly on Kirjan talolla toimiva suomalaisen nykylyriikan myyntiin erikoistunut myyntipiste. Tarjolla on kattava leikkaus viime vuosina julkaistusta lyriikasta sekä marginaalikirjallisuutta.

Runohyllyä ylläpitää osuuskunta Kirjasin. Runohyllystä löytyy teoksia kustantajilta Aviador, Basam Books, Books on Demand, Enostone kustannus, Kaarna Kustannus, Kustantamo Kita, Koija, Kolera-kollektiivi, Kulttuurivihkot, Käsite-Kirjat, Lyhyttavara, ntamo, Nihil Interit, Kustannusliike Parkko, Pesä Kustannus, Poesia, Puru-kollektiivi ja Raikuu Collective.

Kirjoja voit ostaa Runohyllystä kolmella eri tavalla

Pop-up kirjakauppa: Kirjan talo järjestää aina silloin tällöin pop-up kirjakauppapäiviä. Tällöin talon ovet ovat avoimina asiakkaille ja meillä on paikalla myyjä, kenelle voit maksaa kirjaostoksesi pankkikortilla.

Postitilaus: Runohyllyn teoksia on tilattavissa Kirjasimen verkkosivuilta sekä kustantajien omista verkkokaupoista.

Ota kirja, tilaa lasku: Olet vierailemassa Kirja talolla ja edessäsi on Runohylly. Haluat ostaa siitä kirjan, mutta paikalla ei ole ketään kenelle voisit maksaa. Toimi näin: Ota hyllystä kirjat, jotka haluat ostaa. Täytä alla oleva lomake ja kerro mitkä kirjat otit hyllystä mukaasi. Kirjojen hinnan voit katsoa oheisesta hinnastosta. Saat laskun kirjoista sähköpostiisi.

Ota kirja Runohyllystä ja tilaa lasku!