Työyhteisöpalvelut

Ajatusahtauma diagnosoitu? Vanhat keinot kokeiltu?

Ajatusahtauma diagnosoitu? Vanhat keinot kokeiltu? Kirjan talo tarjoaa palveluita työyhteisöille erilaisiin tarpeisiin yksilöidyistä luovuustreeneistä aina ryhmien yhteispeliä edistämään. Työyhteisöille suunnatut kulttuurihyvinvointipalvelumme ovat ennen kaikkea työyhteisöiden tai työntekijöiden valmennuksia soveltavan taiteen keinoin toteutettuina.

Valmennuksemme antavat mahdollisuuksia sekä työvälineitä työntekijän omien valmiuksien kehittämiseen, työhyvinvoinnin edistämiseen, luovuuden vapauttamiseen viestinnässä, ryhmäytymiseen ja ryhmän tavoitteisiin pääsemiseen erilaisten viestintätapojen ja viestimerkityksien pohdinnan kautta. Valmennuksemme suunnitellaan aina tarpeitanne vastaaviksi.

Työhyvinvointipalvelut

Työhyvinvointipalvelut suunnitellaan työyhteisöjen tarpeisiin, ja ne painottavat erityisesti työhyvinvoinnin näkökulmaa sekä toteutuksessa että tavoitteissa. Palvelut keskittyvät ennen kaikkea yhteisöllisyyteen, työyhteisöjen solmujen avaamiseen ja ryhmäytymiseen. Arjen tiukkoja tilanteita ja muita yhteisiä kokemuksia puidaan soveltavan sanataiteen keinoin taiteilijoittemme asiantuntevissa käsissä. Mikäli valmiista palveluistamme ei löydy teille sopivaa palvelua, ovat sanataiteilijamme valmiita luomaan juuri teidän tarpeisiinne sopivan työpajan tai muun ohjelman. Ota rohkeasti yhteyttä! 

Keski-ikäisten satuhetki

 

 Keski-ikäisten satuhetkessä hiljennytään ääneen lukemisen äärelle. Äänen luetun tekstin hyvät vaikutukset pätevät myös täysi-ikäisiin! Keski-ikäisten satuhetkessä luodaan levolle ja rentoutumiselle otollinen hetki koko työyhteisölle. Sanataiteilijamme valitsee toiveidenne mukaan joko lyriikkaa tai proosaa aikuiseen makuun. 

 

Laita se äänettömälle

Hyvän olon työpajassa sukellellaan läsnäoloon ja kuuntelemiseen, rauhoitutaan keskittymisen lähteelle. Minkälaista hiljaisuutta työpaikalle kaivataan? Kenen vuoro on puhua, kenen vuoro kertoa? Entä heittäytyminen: löydämmekö yhteistä rytmiä äänen ja hiljaisuuden keskeltä? Pajan tarkoituksena on lähestyä rennosti kauneutta arjessa ja löytää rauhoittumisen paikkoja omasta hektisestä ympäristöstä. Kohdataan katseita kaaoksen keskellä ja tutustutaan työkavereihin rauhassa.

Luovuustreenit

Luovuustreenit on suunniteltu luovan työn tai harrasteen parissa toimiville, jotka haluavat uusia keinojaan, laittaa luovuuden virtaamaan tai karistaa ajatusahtauman kauaksi. Kokeneinkin mainostoimiston copy löytää helposti uusia näkökulmia työhönsä jouduttuaan sanataiteilijoiden kouriin — on monta tapaa olla luova. Treeneissä avataan hanat ja pannaan luovuus virtaamaan! Luovuustreenejä voidaan soveltaa myös ei-luovan työn parissa — yhteinen luova tekeminen sopii hyvin yhteisöllisyyttä tukemaan.

Luovustreenien vetäjinä on Kirjan talon sanataiteen ammattilaisia, joilla jokaisella on oma erikoisalansa.  Treenit suunnitellaan aina spesifisti osallistujille – kerrothan tarkemmin toiveistasi ja taustoistasi tilatessasi Luovuustreenejä!  

Pyydä tarjous työyhteisöpalvelusta alla olevan lomakkeen kautta!

1 + 1 =