Runohylly avautuu joululahjaostoksille!

 

Turun kattavin lyriikan myyntipiste – Runohylly avaa ovensa jälleen joulun alla 10.-19.12.2021!

Tervetuloa Kirjan talolle (Linnankatu 24) pop-up kauppaamme sisälle lämmittelemään ja tekemään upeita runolöytöjä sekä viimehetken joululahjaostoksia! Tarjolla on myös glögiä ja pipareita. Runohylly on 10.-19.12. auki arkisin klo 14-18 ja viikonloppuisin klo 12-16.

Suomalaisen nykylyriikan myyntiin erikoistussa myyntipisteessämme Runohyllyssä on kattava leikkaus viime vuosina julkaistusta lyriikasta sekä marginaalikirjallisuutta. Runohyllyn kirjoista, kustantajista, runoilijoista ja arvosteluvastaanotosta on hyllyn yhteyteen kerätty kattava tietopaketti, josta voi etsiä tukea runohankinnoille. Runohyllyä ylläpitää osuuskunta Kirjasin.

Runohyllystä löytyy teoksia kustantajilta Aviador, Basam Books, Books on Demand, Enostone kustannus, Kaarna Kustannus, Kustantamo Kita, Koija, Kolera-kollektiivi, Kulttuurivihkot, Käsite-Kirjat, Like, Lyhyttavara, ntamo, Nihil Interit, Kustannusliike Parkko, Pesä Kustannus, Poesia, Puru-kollektiivi, Raikuu Collective, Kustannusliike Robustos ja Kustannusosakeyhtiö Sammakko.

Noudatamme voimassaolevia koronasuosituksia. Tulethan paikalle vain terveenä, suosittelemme maskin käyttöä.