Lavarunous & rap -viikonloppukurssi 15.-16.10.

Tervetuloa lavarunous & rap -kurssille!

Viikonloppukurssilla tutustutaan lavarunouteen ja räppiin taiteenlajeina ja niiden käyttämiseen osana sanataideopetusta. Teemme yhdessä erilaisia kirjoitus- ja esiintymisharjoituksia ja käymme läpi niiden ohjaamiseen ja tehtävien tavoitteisiin liittyviä seikkoja.

Kurssilla käytettävät harjoitteet sopivat erityisesti yläkouluikäisistä ylöspäin, mutta osa on sovitettavissa myös nuoremmille. Kurssi antaa eväitä lavarunouden ja räpin opettamiseen joko omina kokonaisuuksinaan tai osana muuta sanataideopetusta. Olet myös tervetullut, mikäli aihe kiinnostaa muuten vaan!

Kurssilla käymme läpi seuraavia osa-alueita:

-lavarunokulttuuri
-hiphop-kulttuuri
-ryhmäyttämisharjoitukset
-kirjoitusharjoitukset
-esiintymisharjoitukset
-tekstin ja musiikin yhteensovittaminen

Kurssin ohjaa (lava)runoilija ja sanataideohjaaja Juho Kuusi. Hän on esittänyt runouttaan aktiivisesti yli 10 vuotta niin isoissa kuin pienissä tapahtumissa, ulkomailla ja televisiossa. Kuusi on ohjannut erityisesti lavarunouteen ja räppiin keskittyviä kursseja ja työpajoja sekä pidemmissä hankkeissa että yksittäisinä kokonaisuuksina erilaisissa ympäristöissä työväenopistoista lukioihin ja nuorisokoteihin. Koulutukseltaan Kuusi on yhteisöpedagogi (AMK) ja on käynyt myös Oriveden Opiston luovan kirjoittamisen linjan.

MISSÄ? Kirjan talolla (Nunnankatu 4, 20700 Turku)

MILLOIN? 15.-16.10. klo 11-16 (Huom! Muuttunut ajankohta ennakkotiedoista)

ILMOITTAUTUMINEN? Sähköpostitse tuottaja.kirjantalo@gmail.com tai Kirjan talon kurssikaupasta (kirjantalo.org).

HINTA? 200/100 €

Alennettu hinta Kirjan talon jäsenille, opiskelijoille, eläkeläisille, työttömille, varusmiehille tai siviilipalvelusta suorittaville, äitiysvapaata viettäville.

Kurssi on ilmainen Kirjan talon taiteilijapoolin jäsenille.