Kurssikauppa

Kehollista kirjoittamista

030
240,00 €
Varastossa
1
Tuotetiedot

Kehollista kirjoittamista

Kurssilla tutustutaan japanilaiseen Shindo -rentoutumismenetelmään. Se auttaa pysähtymään ja antaa tilaa palautumiselle. Se ohjaa kuuntelemaan kehoa, omia sisäisiä viestejä. Shindo on lempeä tapa tutkia kehoa ja mieltä. Shindon tavoite on passiivinen olemisen kuuntelu vastakohtana suorittamiselle.

Alussa keskitymme tutkimaan omaa kehoa ja aistimaan sen tilaa ja toiveita meridiaanivenytysten avulla. Aistimme omaa oloa ja kirjoitamme havaintoja ja tunnelmia.

Kurssilla ei tarvitse tuntea menetelmää tai itämaista ajattelua. Lähestymme aihetta uteliaina omista lähtökohdistamme ja avaamme tilaa uudelle. Kurssi antaa eväitä itsemyötätuntoiseen arkeen.

Shindoon kuuluu olennaisesti myös kunnioittava kosketus. Pohdimme suomalaista kosketuskulttuuria ja tuntoaistin ulottuvuuksia. Teemme harjoituksia jokaisen omilla ehdoilla. www.shindo.fi

Etenemme tehden vuorotellen erilaisia kehollisia harjoituksia ja kirjoittaen pieniä tuokioita, välillä vähän pidempään. Kirjoitamme sanoja, runoja, tiloja ja tunnelmia; sisäisiä viestejämme.

Kurssille mukaan tarvitaan oma alusta (matto tai pari huopaa) tyyny ja kevyt peite. Tuo myös omat muistiinpanovälineet ja vesipullo. - Mennään villasukkameiningillä, joustava kerrospukeutuminen auttaa rentoutumaan.

Kurssin opettaja on Riitta Mursula-Innanen, jolla on kymmenien vuosien kokemus opettajana ja Shindo- kouluttajana. ( www.unikki.fi ) Hän on opiskellut kulttuuritieteitä ja kirjallisuutta kasvatustieteen ohella.

Kurssille mahtuu maksimissaan 12 osallistujaa. Kurssi toteutuu, kun osallistujia on vähintään 8 (mikäli ilmoittautuneita ei ole tarpeeksi, kurssi perutaan ja ilmoittautuneille ilmoitetaan).

Ilmoittautuminen kurssille päättyy 12.6.23. Tämän jälkeen paikkoja voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta kurssit@kirjantalo.org. Kurssiosallistujiin ollaan yhteydessä viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua.

Huomioithan, että kurssilla ei ole etämahdollisuuksia.

MISSÄ: Kulttuuritalo Villi, Vähäsillankatu 9, Salo

MILLOIN: 26-29.6. klo 17-20

OPETTAJA: Riitta Mursula-Innanen

HINTA: 240 / 120€

Alennettu hinta Kirjan talon jäsenille, työttömille, eläkeläisille ja opiskelijoille. Kurssi laskutetaan kurssin jälkeen. Viikonloppukurssi laskutetaan kurssin jälkeen.


Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten