Sanataidetta on! Työtavat, tekijät ja teoria

15,00 €
Varastossa
1
Tuotetiedot

Tekijät: Anna Anttonen, Kati Inkala, Vilja-Tuulia Huotarinen, Tiina Åhlgren, Inari Mykkänen, Jenni Hurmerinta, Outi Lähteenmäki, Hanna Kleemola, Maami Snellman, Timo Harju, Veera Vähämaa, Daniil Kozlov, Nora Ekström, Emma Puikkonen, Karoliina Suoniemi.
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: Suomi
ISBN 978-952-69080-3-8
Sivumäärä: 213
Hinta: 20 € (sis. alv)

Kirjassa esitellään sanataiteen sukupuuta, sen teoreettisia ja historiallisia juuria; rungosta haarovia oksia, moninaisia toimintatapoja ja aluevaltauksia. Teoksen nimen perässä ei ole kysymysmerkkiä, eikä latteaa pistettä. Sen perässä on huutava huutomerkki, joka tahtoo sanoa, että sanataide on ja kasvattaa vahvoja vuosirenkaita, osana taidekasvatuksen ja soveltavan taiteen laajaa kenttää.

Esittelemme joitakin sanataiteen kentän aluevaltauksia. Teoriaa, työtapoja ja tekijöitä. Kirja on pelinavaus, kutsu mukaan: sen tekijät toivovat aloittavansa perinteen, eivät sanovansa viimeistä sanaa. Kirjan talo on toiminut teoksen kustantajana. Teoksen toimittajina ovat toimineet sanataiteen läänintaiteilija Karoliina Suoniemi, Jyväskylän yliopiston luovan kirjoittamisen opettaja Nora Ekström sekä kirjailija, ohjaaja ja sanataiteilija Emma Puikkonen.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten