Kirjoituskutsu sanataidetta ja hyvinvointia käsittelevään teokseen

Etsimme kirjoittajia uuteen sanataidetta ja hyvinvointia käsittelevään teokseen, joka jatkaa vuonna 2018 Kirjan talo – Bokens hus ry:n julkaiseman Sanataidetta on! -teoksen jalanjäljillä. Pyrimme lisäämään tietoa sanataiteesta ja sen mahdollisuuksista ja tarjoamaan teoksen, josta on iloa sekä sanataiteilijoille että muille sanataiteesta kiinnostuneille: opettajille, varhaiskasvattajille, vanhusten kanssa työskenteleville ja monille muille. Olemme saaneet teokselle apurahan WSOY:n kirjallisuussäätiöltä, ja kirjan toimittajina toimivat sanataiteilijat Minka Salmirinne, Jenni Turunlahti, Hanna Dufva ja Jasmine Westerlund.

Kirjaan tarjottavat artikkelit voivat olla eri pituisia, kuitenkin korkeintaan 10 sivun mittaisia. Artikkelit voivat käsitellä sanataiteen ja hyvinvoinnin kytköksiä eri näkökulmista, ja keskittyä ytimekkäisiin käytännön esimerkkeihin, teoriaan tai laajoihin projekteihin. Kirjaan valitaan mukaan noin kymmenen eri aiheita käsittelevää artikkelia.

Lähetäthän lyhyen esittelyn itsestäsi ja hahmotelman artikkelistasi osoitteeseen minka.salmirinne@gmail.com 5.8.2022 mennessä. Valinnat tehdään elokuun aikana. Toivomme artikkelien olevan valmiita vuoden 2022 loppuun mennessä. Kirjan toimitustyöt sijoittuvat kevääseen 2023 ja pyrimme saamaan kirjan painoon kesään 2023 mennessä. Kirjan kustantajana toimii Kirjan talo – Bokens hus ry. Artikkeleista maksetaan kirjoittajille 200 euron palkkio. Odotamme innolla kiinnostavia tekstejä!