Kirjan talo Turun kirjamessuilla // osasto A65

Tule tervehtimään Kirjan talon väkeä ja sanataiteilijoita Turun kirjamessujen A-halliin, osastolle 65! Osastollamme on mukana Runoyhdistys Nihil Interit, Runoviikko, Puru-kollektiivi, Lumooja ja Turun sanataideyhdistys. Osastoltamme voit hankkia itsellesi mm. Kirjan talon Kirjailija-akatemian antologioita ja Sanataidetta on! -kirjan. Maksuvälineinä käyvät kortti ja käteinen.

Lämpimästi tervetuloa keskustelemaan toiminnastamme, sanataidepalveluista, luovan lukemisen palveluista ja Turun seudun kirjallisesta elämästä kanssamme!

Kirjamessujen koko ohjelmaan voi tutustua täällä: https://www.kirjamessut.fi/home/ohjelma/
Tässä muutamia poimintoja:
 
1.10. perjantaina
 • klo 12.30 Agricola-lavalla A-hallissa.
  NIHIL INTERIT –RUNOUSPALKINTOJEN JULKISTUS. Palkintoraadin jäsenet Anja Erämaja, Johanna Santala, Atte Koskinen ja Miikka Laihinen. Juontajana ja haastattelijana Kalle Talonen.
 • klo 13.35 Kallas-lavalla B-hallissa.
  MONIKIELINEN LAVARUNOUS –keskustelu. Kielten rajattomat mahdollisuudet. Ahmed Zaidan (Kotimaa/Homeland, Kustantamo Kita, 2020) ja Rosanna Fellman, haastattelijana Lavarunoakatemian rehtori, kirjailija Hanna Rentola.
 
2.10. lauantaina
 • klo 16.00 Fiore-lavalla A-hallissa.
  RUNO LAVALLA JA RUNO KIRJASSA, MIKÄ ON SE ERO? Keskustelua lavarunokirjoista ja kirjallisten runojen esittämisestä yleisölle ja lukijoille. Hanna Rentolan johdolla keskustelevat runoilijat Aura Nurmi, Tapani Kinnunen ja Susinukke Kosola.
 • klo 17.10 Kuisti-lavalla B-hallissa.
  RUNOUDEN OPEN MIC. Nouse lavalle ja esitä omia tekstejäsi runoilija Kalle Talosen juontamassa open mic –runotapahtumassa. Aikaa max. 5 min./esiintyjä, ilmoittautuminen paikan päällä.
 
3.10. sunnuntaina
 • klo 14.00 Kallas-lavalla B-hallissa
  EKOKRIITTINEN RUNOUS – missä mennään? Tuore, turkulainen ekokriittinen runous ja sen rooli maailmassa, jossa ilmastokriisi on aikamme suurin globaali uhka. Runoilija Sampo Sihvola Suvi Hirvosen haastattelussa.
 • klo 15.20 Kallas-lavalla B-hallissa.
  KIRJAILIJA-AKATEMIAN NOVELLIANTOLOGIA: VIIMEINEN VERSIO on harrastajakirjoittajien kirjoittama. Miten monesta äänestä muodostuu yksi? Millaista kirjoittajia on ohjata? Keskustelemassa Jussi Seppänen ja Mari Lindqvist. Juontajana toimii Sara Koiranen.