Kirjan talo etsii luovan alan osaajia Saloon

Oletko sanojen taitaja, biisinikkari, ohjaustoiminnan osaaja…? Palaako sydämessäsi halu taidelähtöiseen toimintaan, ihmisten kohtaamiseen ja ohjaamiseen sekä luovan alan ammattilaisuutesi vahvistamiseen?

Tule meille töihin! Etsimme sanataiteilijoita, teatteri-ilmaisun ohjaajia, kasvatus- ja ohjausalan osaajia sekä muun kokemuksen kautta kannuksensa kartuttaneita mukaan toimintaamme täydentämään taiteilija- ja ohjaajapoolejamme. Etsimme nyt mukaan toimintaamme erityisesti salolaisia alan ammattilaisia, asiantuntijoita sekä alasta kiinnostuneita.

Tarjoamme töitä erimittaisissa projekteissa, keikoilla sekä tarvittaessa töihin kutsuen, osana taiteilijapooliamme.

Taiteilijapoolimme jäsenenä saat käyttöösi yhteistyökanavamme, poolin ohjaajan tuen, työyhteisön ja tarvittaessa myös tiloja käyttöön toiminnallesi. Pääset osallistumaan koulutuksiimme, suunnittelemaan toimintaa eteenpäin ja ylläpitämään ja kehittämään omaa osaamistasi. Taiteilijapoolimme kokoontuu säännöllisesti saamaan vertaistukea ja ohjausta sekä suuntaamaan toimintaamme yhdessä eteenpäin.

Kirjan talo on sanataiteen ja kirjallisuuden aluekeskus Varsinais-Suomessa. Välitämme tekijöitä ja tehtäviä, luomme työtä taiteen sekä taidelähtöisten menetelmien kentälle, meillä on tarvetta ammattilaisille monenlaisissa tuotannoissa sekä yhteistyökuvioissa. Olemme myös koulutuksellinen työpaikka, ja opastamme alasta kiinnostuneita urallaan eteenpäin.

Kiinnostuitko? Ota yhteys Katihanna Heikkiseen, osoitteeseen salo.kirjantalo@gmail.com tai numeroon 0400849391.

Lisätietoa meistä sivuiltamme: https://kirjantalo.org/