Hyvästi Linnankatu 24! Kirjan talon muuttojuhlat 17.6.2022

Hyvästi Linnankatu, kiitos kaikesta! Kirjan talo – Bokens hus ry muuttaa uusiin tiloihin ja täten jättää taaksensa tilansa osoitteessa Linnankatu 24. Jatkossa Kirjan talon löytää väistötiloista Taiteen talosta (Nunnankatu 4).

Ennen lopullista muuttopäivää Kirjan talo järjestää juhlat hyvin palvelleen kotinsa kunniaksi! Tervetuloa siis jättämään tunteikkaat, railakkaat ja ilahduttavat hyvästit Linnankadun tiloille. Tervetulleita ovat kaikki Kirjan talon ja Kirjan talolla toimineiden tahojen ystävät.

Tarjolla on pientä suolaista naposteltavaa sekä juhlajuomaa ensin saapuneille. Varaudu omin juhlajuomin, mikäli haluat viipyä pidempään!

Illan aikana on hieman ohjelmaa, mutta tilaa myös vapaalle seurustelulle. Tiedoksi myös juhlaväelle, että Kirjan talo on tässä vaiheessa jo lähes tyhjentynyt – juhlatarpeita lukuunottamatta!

Huomioithan, että juhlassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita: pidä huolta omasta juhlakunnosta ja kunnioita toisten henkisiä ja fyysisiä rajoja. Tapahtuman järjestäjillä on oikeus pyytää osallistujia poistumaan, mikäli käytös ei kunnioita tapahtuman luonnetta tai sen osallistujia.

OHJELMA / AIKATAULU

  • KLO 18 ovet aukeavat

  • KLO 19 OPEN MIC: HYVÄSTI LINNANKATU! Tervetuloa (lava)runoilemaan, tarinoimaan tai vaikka sonetoimaan! (mikäli se on sana. jos ei, ni vaikka räppäämään) Voit kertoa mikin päässä esimerkiksi lempimuistosi Kirjan talon tiloista tai toivottaa yhdistyksen sielulle tsemppiä muuttomatkalle. Tyyli ja aiheet vapaita, eli tilaa on kaikenlaiselle materiaalille!
  • KLO 20.30 / OPEN MICIN JÄLKEEN: KARAOKE! Sitä perinteistä itseään. Tervetuloa!

Juhlat suljetaan viimeisen avaimellisen henkilön niin toivoessa, kuitenkin viimeistään puoleen yöhön mennessä.

SAAPUMINEN

Remontin aikana käynti Kirjan talolle vain Läntisen rantakadun (jokirannan) puolelta vanhasta TYT:n portista. Tilat ovat esteelliset.

Lämpimästi tervetuloa!